Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bosrand 23 A in Ermelo 3852 GZ

Bosrand 23 a

3852 GZ Ermelo
Vraagprijs € 495.000,- k.k.

Omschrijving

Prachtig gelegen bouwkavel van circa 1565 m² met woonbestemming. De aankoop van meer of minder grond is bespreekbaar. Bouwblok 11 m x 15 m. Bouwhoogte max. 11 m. Op het perceel staat nu nog een loods van ca. 800 m³, aangesloten op gas, elektra, water en riolering. Locatie grenzend aan het bos!

Een prachtige locatie met uitzicht op het bos en veel privacy! Een perceel met een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Prachtig gelegen bouwkavel van circa 1565 m² met woonbestemming. De aankoop van meer of minder grond is bespreekbaar. Bouwblok 11 m x 15 m. Bouwhoogte max. 11 m. Op het perceel staat nu nog een loods van ca. 800 m³, aangesloten op gas, elektra, water en riolering. Locatie grenzend aan het bos!

Een prachtige locatie met uitzicht op het bos en veel privacy! Een perceel met een oppervlakte van circa 1565 m² en een woonbestemming! Wat een unieke kans om zelf een woning te (laten) bouwen!
De kavel biedt de gelegenheid om een woning te bouwen met een inhoud van circa 1500 m³ en een bijgebouw van maximaal 150 m².
Het maximaal toegestane bouwblok is 11 m x 15 m groot. Volgens het bestemmingsplan is de maximale bouwhoogte 11 meter en de goothoogte 6 meter.
Op het perceel staat sinds 1990 een loods. Deze heeft een inhoud van bijna 800 m³. De indeling bestaat uit een opslagruimte van circa 110 m² met overheaddeur, een kantoor van circa 31 m², keukentje en toilet. Wilt u dat de loods direct wordt gesloopt? Het is onderhandelbaar of dit door u zelf of door verkoper wordt geregeld.
Achter de loods staat een schuur met daarachter een zwembad.
De aankoop van minder grond, zonder zwembad en/of schuur is bespreekbaar. Ook de aankoop van meer grond is bespreekbaar.
Bodemonderzoek is in 1999/2000 uitgevoerd. De resultaten hiervan zijn ter inzage. Aansluitingen voor gas, water, elektra en riolering zijn reeds aanwezig.
U kunt zich dus gaan richten op het ontwerp van uw nieuw te bouwen vrijstaande woning!

De bijzonderheden van deze kavel:
- Kavel van circa 1565 m²!
- Indien gewenst is de aankoop van meer of minder grond bespreekbaar
- Woonbestemming
- Prachtige locatie aan de rand van het bos!
- Veel privacy!
- Toegestaan bouwblok 11 m x 15 m
- Maximale bouwhoogte 11 m
- Maximale goothoogte 6 m
- Aansluitingen gas, water, elektra en riolering reeds aanwezig
- Op de kavel staat nu nog een loods (inhoud 795 m³)
- Sloop door verkoper of koper onderhandelbaar
- Uitmeting door kadaster voor rekening koper
- Centrum van Ermelo en ontsluitingswegen vlot te bereiken
- Kortom: Een unieke kans om een vrijstaande woning te bouwen op een kavel van circa 1565 m² op een prachtige locatie aan de Bosrand!

Extra informatie
• Voor een nog betere indruk nodigen wij u uit om de 360 gradenfoto’s van deze kavel te bekijken. (Als deze nog niet beschikbaar zijn, worden deze binnenkort toegevoegd.)
• Een uitgebreide digitale brochure met de Informatielijst en de kadasterinformatie kunt u downloaden op onze site.


WILT U EVEN TER PLAATSE KIJKEN?

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze kavel krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. U kunt dan op uw gemak samen met onze makelaar alles bekijken. Om een afspraak in te plannen kunt u het beste even bellen of mailen met ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 495.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 1565 m² Kadasteroppervlakte 1565 m² Kadastrale gegevens Gemeente Ermelo Sectie E Perceelnummer 3083 Oppervlakte 954 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Ermelo Sectie E Perceelnummer 2958 Oppervlakte 4 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Ermelo Sectie E Perceelnummer 3082 Oppervlakte 607 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Bosrand 23 a, 3852 GZ Ermelo

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring