Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Foto

Julianalaan

3853 KL Ermelo
Vraagprijs € 345.000,- k.k.

Omschrijving

Fraai gelegen BOUWKAVEL met een perceel oppervlakte van circa 1335 m2 met een bouwmogelijkheid voor een woning met een bouwblok van 12 x 15 meter, goothoogte van 4 meter en een totale hoogte van 8 meter. Mogelijkheid voor een bijgebouw met een bouwblok van 150 m2.


Deze bouwkavel is gelegen in het Veluwse dorp Ermelo aan een rustige weg in het buitengebied van Ermelo ten...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Fraai gelegen BOUWKAVEL met een perceel oppervlakte van circa 1335 m2 met een bouwmogelijkheid voor een woning met een bouwblok van 12 x 15 meter, goothoogte van 4 meter en een totale hoogte van 8 meter. Mogelijkheid voor een bijgebouw met een bouwblok van 150 m2.


Deze bouwkavel is gelegen in het Veluwse dorp Ermelo aan een rustige weg in het buitengebied van Ermelo ten noordwesten van huisnummer 104.
De kavel heeft een oppervlakte van circa 1335 m2.
Het bijgebouw met een bouwblok van maximaal 150 m2 kan op het achterterrein geplaatst worden met een maximum van 50% van het achterterrein.
De bouwkavel wordt ‘kosten koper’ geleverd. De kavel maakt deel uit van het bestemmingsplan De Driehoek 2016 welke is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.
De locatie in Ermelo heeft een heerlijk landelijke uitstraling. De kavel ligt echter nabij diverse voorzieningen zoals het NS station en het centrum van Ermelo. Ook de voorzieningen van Harderwijk zijn vlot te bereiken. Bos, heide en het Randmeer bij Horst zijn op fietsafstand. Dankzij de centrale ligging in het land en ligging ten opzichte van de A28 maken het een ideale locatie voor wie landelijk wil wonen en toch vlot diverse delen van het land wil bereiken.
Ook voor ontspanning zijn veel mogelijkheden. In de directe omgeving bevinden zich het Veluwemeer, de prachtige natuurgebieden van de Veluwe zijn binnen handbereik waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

De bijzonderheden van deze kavel:
- Royale kavel van circa 1335 m2
- Bouwblok woning 12 x 15 meter
- Nokhoogte maximaal 8m meter
- Goothoogte maximaal 4m meter
- Bouwblok bijgebouw maximaal 150m2 meter
- Koopsom kosten koper
- Koopsom exclusief 6% BTW
- Keuzevrijheid van de te bouwen woning
- Mooie ligging met vrij uitzicht voorzijde
- Gelegen in het buitengebied
- Nabij diverse voorzieningen van Ermelo en Harderwijk
- Vlotte toegang tot A28
- Kortom: Een vrij gelegen ruime bouwkavel gelegen in het mooie Ermelo!WILT U EVEN KIJKEN?

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze bouwkavel krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. U kunt dan op uw gemak samen met onze makelaar alles bekijken. Om een afspraak in te plannen kunt u het beste even bellen of mailen met ons kantoor.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 345.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1335 m² Kadasteroppervlakte 1335 m² Kadastrale gegevens Gemeente Ermelo Perceelnummer 6701 Oppervlakte 1335 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Julianalaan, 3853 KL Ermelo

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring