Mijn favorieten

Wij vinden het huis van uw dromen!

Een woning vinden lijkt simpel in deze tijd van internet. Gewoon op Funda kijken. Toch blijkt het veel lastiger dan gedacht. Ook in deze tijd moet u er soms snel bij zijn. Als NVM makelaar krijgen wij het nieuwe aanbod eerder dan u. Daarom worden wij vaak ingeschakeld voor een zoekopdracht. Dat kan op basis van no cure no pay, dus in het geheel geen kosten als er geen woning wordt aangekocht. Wij zoeken dan niet alleen op Funda, maar ook via alle andere kanalen. Zo vinden we ook panden die niet op Funda staan, bijvoorbeeld in de stille verkoop. Al het nieuwe aanbod wordt per e-mail aan u doorgegeven.

Een groot voordeel van de makelaar is zijn jarenlange ervaring in de lokale onroerend goed markt. Hij kent de wijken en de sterke en zwakke punten van de verschillende typen woningen. Ook kent een makelaar precies de reële waarde van een woning.

Een particulier gaat meestal gevoelsmatig te werk bij het beoordelen van de vraagprijs. Men wordt 'verliefd' op een huis. En liefde maakt blind. Maar een makelaar en taxateur kijkt met een kennersoog. Hij kent de prijzen precies. Want zelfs in dezelfde straat kunnen de prijzen fors variëren. Maar al te vaak zien we dat mensen zonder makelaar een huis kopen dat ze beter niet hadden kunnen kopen. Bijvoorbeeld vanwege verborgen gebreken of een te hoge prijs. Een kat in de zak wordt dat wel genoemd. Dat kunt u voorkomen door Van Diest & Van Diest Regiomakelaars in te schakelen bij het zoeken en aankopen van een woning.

Wij garanderen u onze uiterste inzet om uw droomhuis te vinden. Daarbij kunt u erop rekenen dat wij het voor u goedkoper aankopen dan u zelf zou kunnen, dankzij onze jarenlange ervaring in taxeren en onderhandelen. En omdat u er sneller bij bent is de kans ook groter om een echt droomhuis in handen te krijgen.
Bovendien hebben we een heel aantrekkelijk tarief voor zoekopdrachten, al dan niet in combinatie met de verkoop van uw huidige woning. In een vrijblijvend gesprek leggen wij u graag één en ander verder uit.