Mijn favorieten

Snelle verkoop van uw woning voor de best haalbare prijs

 "Een goede makelaar verdient zich dubbel en dwars terug!"
 

Huis verkopen?

Wilt u uw huis verkopen? Er zijn verschillende manieren om een woning te verkopen. Zelf of via een makelaar. Zelf verkopen blijkt vaak veel meer werk dan verwacht. En heeft een groot risico: de opbrengst valt vaak tegen door een verkeerde vraagprijs, het ontbreken van marktkennis en het gebrek aan ervaring bij het onderhandelen.
 

Bent u emotioneel betrokken bij verkoop eigen woning?

Bovendien is men vaak te emotioneel betrokken bij de verkoop van de eigen woning om dat goed te kunnen doen. Om nog maar te zwijgen van alle juridische voetangels en klemmen en het oplossen van problemen met de koper achteraf als er wat fout gaat. Kortom, het kost vaak meer geld dan de besparing in makelaarskosten.
 

Hoe vindt u een goede verkoopmakelaar?

Verkopen via een goede makelaar verdient zich dus dubbel en dwars terug. Maar hoe vindt u een goede verkoopmakelaar? De ene makelaar is de ander niet. Evenals bij elk ander vak wordt het resultaat bepaald door de mate van vakkennis, professionele ervaring en inzet. Want het blijft mensenwerk.
 

Goede vraagprijs bij verkoop huis

In de makelaardij kan het verschil in resultaat groot zijn. Als een woning maanden onnodig lang te koop staat doordat er bijvoorbeeld geen goede vraagprijs is vastgesteld. De makelaar met de hoogste vraagprijs is dus meestal niet de beste makelaar, integendeel. Want hoe langer een pand te koop staat, des te lager de uiteindelijke opbrengst, zo heeft onafhankelijk onderzoek bevestigd. Daarom besteden wij extra veel tijd aan het samen met u bepalen van de goede vraagprijs bij verkoop huis en het uitzetten van een goede verkoopstrategie.
 

Van Diest & Van Diest regiomakelaars: actief voor u!

Wij nemen de tijd voor u want voor een goede en snelle verkoop is heel wat meer nodig dan alleen een bord in de tuin en uw pand vermelden op Funda. Een actieve aanpak is noodzakelijk. Daarom gaat Van Diest & Van Diest Regiomakelaars actief op zoek naar klanten. Door gebruik van verschillende media, het plaatsen van aantrekkelijke advertenties en het actief benaderen van zoekers. Bij dit alles hebben we maar één belang op het oog: uw belang, namelijk een snelle verkoop en de hoogste opbrengst, zonder problemen achteraf.